Selecteer een pagina

Snelle voedingsscan

De afgelopen tijd wordt ik steeds weer geconfronteerd met mensen die opnoemen wat ze eten en drinken en die van mij de bevestiging willen dat ze toch echt goed eten. Maar dat doe ik niet. En ik zal je vertellen waarom. Omdat…. en dat heb ik zelf ook, als iemand op gaat noemen wat hij/zij eet en drinkt op een dag dat nooit volledig is. Globaal zal het kloppen maar de kleine eetmomenten worden hierbij vergeten. Daarbij is het zo dat ik hier weinig mee kan omdat het gewoonweg te oppervlakkig is. Wel heeft het mij doen beseffen dat er heel wat mensen zijn die graag willen weten of ze goed bezig zijn met hun voeding. En daarom heb ik besloten dat ik hierbij ga helpen.

Wil jij weten of jij gezond eet?

Heb jij geen behoefte aan een uitgebreide analyse dan is er nu de mogelijkheid om je eetgewoonten door mij te laten beoordelen. Praktisch betekent dit dat jij een week lang alles opschrijft wat jij eet en drinkt en dat wij daarna in een half uur doorspreken wat er al goed gaat en wat er nog verbeterd kan worden.

Hierbij wil ik wel dat jij je bewust bent van een aantal dingen;

  1. Er is geen goed of fout. Wil jij écht weten hoe slecht of goed jouw eetgewoontes zijn dan zal je alles moeten opschrijven. Alleen dan krijgen zowel jij als ik een goed inzicht in jouw situatie.
  2. In een half uur is het voor mij onmogelijkheid om achterliggende klachten en gezondheidsproblematiek te bespreken. Het is alleen een algemene analyse van jouw eet- en drinkgewoonten.

Dit gesprek van een half uur kost jou €35. Mocht je naar aanleiding van deze analyse alsnog besluiten dat jij een algehele analyse van jouw situatie wil dan kan dat met Persoonlijke begeleiding.

Omdat analyse van jouw eet- en drinkdagboek onderdeel is van het intake gesprek zal het bedrag van €35 in mindering worden gebracht op ons eerste gesprek.

Pin It on Pinterest

Share This