Selecteer een pagina

Persoonlijke begeleiding

Je wilt iets veranderen!

Wil jij slank, fit en energiek zijn? Dat begrijp ik heel goed. En ik kan je daarbij helpen. Je wilt waarschijnlijk  zo snel mogelijk gewicht kwijt en je energiek voelen. Hierbij zal je zelf al hebben ervaren dat snel afvallen moeilijk is of niet het resultaat geeft dat je voor ogen hebt. Wat jij wilt is langdurig gewicht verliezen en een fitte en energieke levensstijl.

Dat is waar mijn aanpak om draait!  Ik ga mijn kennis van NLP & de Hormoonfactor, maar ook mijn eigen ervaringen en inzichten met je delen. Daarbij is mijn uitgangspunt dat ieder mens uniek is. Wij gaan samen ontdekken wat voor jou werkt. Waar voel jij je goed bij? Hoe reageer jij op voeding? En ook; hoe reageer je op de reacties vanuit je omgeving?

Wat we gaan doen

Wanneer jij eraan toe bent om je gezondheid en vitaliteit te verbeteren gaan we met het volgende aan de slag:

  • Inventariseren van je huidige situatie
  • Bepalen wat jouw gewenste situatie is
  • Welke stappen zijn er nodig om bij jouw gewenste situatie te komen
  • Een stappenplan uitwerken die je helpt om op een gemakkelijke manier jouw gewenste situatie te bereiken

We kijken hierbij naar het complete plaatje. Gezondheid is meer dan alleen maar de juiste voedingsmiddelen kiezen. Het gaat er ook om dat je goed over jezelf denkt, een positief zelfbeeld hebt of gaat ontwikkelen. Daarnaast is beweging een onderdeel van een goede gezondheid. Ook hier kijken we eerst naar jouw huidige situatie.

Het plan

Na onze eerste afspraak ga jij naar huis met een concreet actieplan. Je kent je zwakke en sterke punten en van daaruit werk je aan je verbeterpunten..

Jouw pakket

Zo aan het begin van het nieuwe jaar zit je vol energie en power om nu echt een verandering in gang te zetten.. Daarom heb ik speciaal voor jou het ‘Nieuwjaarspakket’ gemaakt. Een vaste prijs zodat jij weet waar je aan toe bent. Voor €249,- ga ik met jouw persoonlijke situatie aan de slag om blijvende verandering in je eet- en leefpatroon te bewerkstelligen. Tijdens een uitgebreide intake krijg je inzicht in je situatie en wordt het duidelijk op welke gebieden verandering bij jou voor een doorslaggevend resultaat zal zorgen. Daarmee ga je direct aan de slag. Tijdens de twee volgende afspraken zetten we de puntjes op de i zodat jij daarna zelfstandig verder kan. Je bent in balans, valt af, hebt geen last meer van je hormonen en met mindset tools zie jij je toekomst slank & vol vertrouwen tegemoet.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om per afspraak te bekijken of je nog meer begeleiding nodig hebt. Hiervoor betaal je €97,- bij de eerste afspraak. Op vervolgafspraken krijg je korting en betaal je slechts  €79,- De duur van een heel traject is volledig afhankelijk van jouw eigen unieke situatie. Maar over het algemeen zijn drie afspraken voldoende om een echte blijvende verandering in gang te zetten.

Wil jij snel aan de slag? Neem nu meteen contact met me op via mail of bel me op telefoonnummer 06-23225177. Dan gaan we zo snel mogelijk beginnen.

 

Zijn er in jouw omgeving nog meer mensen die gewicht willen verliezen? En die aan hun gezondheid willen werken? Dan kan voor jullie de groepsbegeleiding interessant zijn.

Persoonlijke begeleiding

Pin It on Pinterest

Share This